Disclaimer

Disclaimer Website Bomen voor Amsterdam

Wij zijn blij dat je onze website bezoekt en meedoet aan onze campagne ‘Bomen voor Amsterdam’. We willen je via deze disclaimer op de hoogte brengen van een aantal voorwaarden die gelden voor deze website en de campagne.

Nominaties en winnaars van bomen

We vinden het erg leuk dat jij ook zo enthousiast bent over het planten van bomen in Amsterdam. Hoe graag wij wel niet de hele stad vol zetten met bomen, komen er bij het planten van bomen in de openbare ruimte veel zaken kijken. Zaken zoals opgestelde regelgeving door de gemeente of kabels en leidingen die door de straten van Amsterdam liggen. Daarom kunnen wij alleen bomen planten op privéterreinen, zoals tuinen, volkstuinen, schoolpleinen of sportclubs.

Helaas kunnen wij niet tegemoet komen aan iedere nominatie.  In de beoordeling van elke nominatie maken wij een eerlijke en gedegen afweging in samenwerking met de Nationale Bomenbank. Hier komen bovengenoemde aspecten in terug, maar ook zaken zoals de levensvatbaarheid van de genomineerde locatie en de verdeling over de verschillende stadsdelen. Mocht je vragen hebben over deze beoordelingscriteria, stuur dan een mail naar info@bomenvooramsterdam.org.

Privacygegevens

We nemen jouw privacy en de verwerking van jouw persoonlijke gegevens erg serieus en volgen hierin de eisen van de Algemene Verordening van Gegevensbescherming (richtlijnen AVG/GDPR per 25 mei).

Voor deze campagne hanteren wij de privacy statement van De Gezonde Stad. Hierin vind je waarom wij persoonlijke gegevens verzamelen en wat wij doen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Dit privacy statement is van toepassing op alle activiteiten, projecten en diensten van De Gezonde Stad.

De gegevens die wij met deze website en campagne verzamelen gebruiken uitsluitend om jou goed van dienst te kunnen zijn en om contact op te kunnen nemen rondom de afwikkeling van de boomnominatie.

Heb je vragen over dit privacy statement of wil je je persoonsgegevens wijzigen. Stuur dan een e-mail naar info@bomenvooramsterdam.org.

Informatie

De Gezonde Stad zet zich in om de content op deze website zo vaak mogelijk te actualiseren. Het kan zijn dat deze onvolledigheden en onjuistheden bevat.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht en het intellectueel eigendomsrecht op deze website is van De Gezonde Stad. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan wanneer daarvoor toestemming is gevraagd en verkregen door De Gezonde Stad.

Aansprakelijkheid

De Gezonde Stad is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van deze website of de informatie die daarop staat.

Laatst gewijzigd op 11 november 2019.

Wil jij bij de club van bomen horen?

Meld je aan voor de Club van Bomen en ontvang de nieuwsbrief vier keer per jaar om als eerste te lezen over de leukste events, weetjes en tips over bomen. Ook als je geen boom kunt ophalen op 6 november ben je welkom. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met jouw gegevens om, lees hier meer over in onze privacy statement.