Disclaimer

Disclaimer Website bomen

Wij zijn blij dat je onze website bezoekt en meedoet aan onze campagne ‘Bomen voor Amsterdam’. We willen je via deze disclaimer op de hoogte brengen van een aantal voorwaarden die gelden voor deze website en de campagne.

Nominaties en winnaars van bomen

We vinden het erg leuk dat jij ook zo enthousiast bent over het planten van bomen in Amsterdam. Helaas kunnen wij niet tegemoet komen aan iedere nominatie. Hoe graag wij wel niet de hele stad vol zetten met bomen, komen er bij het planten van bomen in de openbare ruimte komen veel zaken kijken. Zaken zoals opgestelde regelgeving door de gemeente, maar technische ingewikkeldheden, zoals ook kabels en leidingen die door de straten van Amsterdam liggen. Voor de nominaties in de openbare ruimte hanteren wij de ‘boomverordening’ van de gemeente Amsterdam. Daarnaast worden alle boomnominaties in de openbare ruimte beoordeeld door de stadsdelen en bomenconsulent van de gemeente Amsterdam. Zij hebben de laatste stem of de boom geplaatst kan worden.

Op privéterreinen, zoals in de tuin is het makkelijker om een boom toe te kennen. Daarnaast in plantsoenen of parken zonder verharding maar in de volle grond, is er een grotere kans dat kan. Desalniettemin zijn wij ook voor de plant van bomen in plantsoenen en parken afhankelijk van de goedkeuring van de gemeente.

In de beoordeling van elke nominatie maken wij een eerlijke en gedegen afweging, op basis van de criteria in de bomenverordening en vooraf opgestelde criteria in samenwerking met de Nationale Bomenbank. Hier komen bovengenoemde aspecten in terug, maar ook zaken zoals de levensvatbaarheid van de genomineerde locatie en de verdeling over de verschillende stadsdelen. Mocht je vragen hebben over deze beoordelingscriteria, stuur dan een mail naar info@bomenvooramsterdam.org.


Privacygegevens

We nemen jouw privacy en de verwerking van jouw persoonlijke gegevens erg serieus en volgen hierin de eisen van de Algemene Verordening van Gegevensbescherming (richtlijnen AVG/GDPR per 25 mei).

Voor deze campagne hanteren wij de privacy statement van De Gezonde Stad. Hierin vind je waarom wij persoonlijke gegevens verzamelen en wat wij doen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Dit privacy statement is van toepassing op alle activiteiten, projecten en diensten van De Gezonde Stad.

De gegevens die wij met deze website en campagne verzamelen gebruiken uitsluitend om jou goed van dienst te kunnen zijn en om contact op te kunnen nemen rondom de afwikkeling van de boomnominatie.

Heb je vragen over dit privacy statement of wil je je persoonsgegevens wijzigen. Stuur dan een e-mail naar info@bomenvooramsterdam.org.

Informatie

De Gezonde Stad zet zich in om de content op deze website zo vaak mogelijk te actualiseren. Het kan zijn dat deze onvolledigheden en onjuistheden bevat.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht en het intellectueel eigendomsrecht op deze website is van De Gezonde Stad. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan wanneer daarvoor toestemming is gevraagd en verkregen door De Gezonde Stad.

Aansprakelijkheid

De Gezonde Stad is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van deze website of de informatie die daarop staat.

Laatst gewijzigd op 12 oktober 2018.

Bouw jij mee aan een gezonde stad?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Gezonde Stad om als eerste te lezen over de gaafste innovatieve projecten en duurzame tips hoe jij de stad gezond kunt maken. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met jouw gegevens om, lees hier meer over in onze privacy statement.